trenar
Sosyal Medya Hesaplarımız

Kaşar Peyniri – 2000 Gr

23 Ocak 2018
399 kez görüntülendi

 

Kaşar Peyniri – 2000 Gr  Doğal lezzeti ve zengin besin değeri ile sofralarınızı şenlendirir…

Ürün Açıklaması

Yüksek maliyetli sulu haşlama tekniğiyle üretilir ve “süt kaşarı” olarak adlandırılır. Bu eski ve doğal bir tekniktir. Kuru haşlama yönteminden farklı olarak sulu haşlamada 1 kg kaşar peyniri için 11-12 litre süt kullanılır, asla eritme peynir kullanılmaz.

Peynir eğer hemen tüketilmeyecek ise, kendi ambalajında saklanmalıdır. Tüm peynir çeşitleri, ışıksız ortamda, buzdolabında muhafaza edilmelidir. Ambalajı açıldıktan sonra ise uygun bir saklama kabında, hava ile teması kesilerek korunmalıdır.

Ürün Özellikleri

  • Enerji Değeri (kcal/kj):
  • Karbonhidrat (g):
  • Süt Yağı (g):
  • Protein (g) :
  • Kalsiyum (mg):

Ürün Görselleri

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Ziyaretçilerimiz tarafından yapılan yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZIN

Bu konu hakkındaki görüşünüzü belirtmek ister misiniz?
Tasarım ve Uygulama (Artı Çizgi)